Sve otkriveno

Plastične operacije kojima nisu odoljele ni najveće hollywoodske dive!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hollywoodu plastične operacije gotovo su dio svakodnevne njege. Na pod nož su otišle i neke svjetske dive za koje ne biste ni posumnjali...

Biti u samom vrhu svjetskog showbizza nije nimalo lak zadatak i uključuje svakodnevnu njegu kako bi se ljepotice borile protiv svojeg najvećeg neprijatelja – vremena. Radar Online na jedno je mjesto skupio sve poznate dame koje su ipak pokleknule i pristale nešto korigirati na svojem licu i tijelu, a mi vam listu donosimo u sklopu svoje rubrike LIFESTYLE četvrtak.

Pogledaj i ovo Kate Hudson (Foto: Instagram) Za ljepotu trpe sve! Bizarni tretmani kojima se podvrgavaju slavne dame: Izmet slavuja, ljudska posteljica, jabučni ocat...

Seksi Lima opet otela show - kakve samo mišićave noge ima!

Mariah Carey proslavile se 90-tih godina zahvaljujući svojem glasu, a od tada se ponešto i promijenila. Posebno u prsnom dijelu. Plastični kirurg dr.Dennis Hurwitz iz klinike u Beverly Hillsu kaže kako je Mariah povećala grudi – što je i lako uočljivo uspoređujući njezine snimke na početku karijere i danas kao 43-godišnjakinje.

I 38-godišnja Fergie otišla je na plastičnu operaciju! Dr. Richard Fleming kaže kako je pjevačica imala plastičnu operaciju kojom je podigla jagodice i zagladila lice. 'Izgleda kako je imala ono što mi zovemo mini-face lift', kaže doktor.

Žene znaju da se godine najviše uočavaju na vratu, rukama i koljenima. Zato je 50-godišnja Demi Moore otišla na plastičnu operaciju kojom je 'popunila' koljena i sakrila godine. Na operaciji koja traje svega 90 minuta, navodno je bila još 2006.  Priznala je i kako je opsjednuta svojim tijelom, a iako nije otkrila što je sve radila rekla je: 'Radila sam nešto, no nije na licu'.

Kim Kardashian našla se na listi plastičnih korekcija, a navodno je svoju prvu napravila prije desetak godina dok je još bila udana za svojeg prvog supruga Damona Thomasa. Tada je htjela biti savršena za njega, a Damon je platio njezinu prvu liposukciju – na što ga je natjerala sama Kim.

I njezina starija sestra Kourtney je priznala plastičnu operaciju. Ona je povećala grudi za jedan broj, no kasnije je požalila. 'Bilo je to jako glupo, no s 22 godine me nitko od toga nije mogao odgovoriti', rekla je Kourt.

I mlada zvijezda teen serije Glee priznala je plastičnu operaciju nosa. Dianna Argon nosi je operirala kada je imala 25 godina, kako ga je do tada već slomila dva puta morala je na korekciju i devijaciju septuma. Sve je prošlo u redu, a razlika je minimalna.

Nos je operirala i slavna Jennifer Aniston. U srednjoškolskim danima slomila je nos nakon što joj je kolega bacio loptu u glavu, a nekoliko godina kasnije Jenn se odvažila i otišla to korigirati. Slavna prijateljica kasnije je sramežljivo priznala kako joj 'nos više nije slomljen'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene