Pogledajte video

Sarajevo: Zvijezde Hollywooda na zatvaranju festivala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sedam dana, projekcije stotina filmova, na tepihu redom najveće regionalne, ali prema dobrom sarajevskom običaju - i hollywoodske zvijezde!

Svečanom dodjelom nagrada večeras će biti zatvoren 19. Sarajevski filmski festival. Glamuroznu dodjelu nagrada u Sarajevu prati i Ivana Nanut.

Pogledaj i ovo showbuzz U stilu svjetskih zvijezda Kao svjetske zvijezde - Leona i Ana u zavodljivom izdanju na crvenom tepihu

'Iza mene upravo ulaze posljednji gosti i potencijalni dobitnici koji poput mene s nestrpljenjem iščekuju tko će sve osvojiti Srce Sarajeva. U proteklih 8 dana na festivalu je prikazano 214 filmova iz 59 zemalja, tu je i Cinelink, koprodukcijski market koji financira projekte koji su još u fazama razvoja. Završen je talent kampus gdje se održavaju radionice i predavanja mladim glumcima, režiserima te scenaristima. Tamo je svoje predavanje održao i hollywoodski glumac Danny Glover. A crvenim tepihom osim njega prošetali su Armand Assante, Jadranka Kosor, Severina te Leona Paraminski. Kako je to izgledlo u proteklom tjednu pogledajte u prilogu koji slijedi', otkrila je Ivana Nanut tijekom javljanja uživo u Sceni Dnevnik Nove TV.

>> Severina zablistala na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Sedam dana, projekcije stotina filmova, na tepihu redom najveće regionalne, ali prema dobrom sarajevskom običaju - i hollywoodske zvijezde!

'Ponosan sam što sam na ovom festivalu, što sam dio njega znajući da je rođen iz otpora, ustrajnosti i želje ljudi, i ljubavi naravno, prije svega ljubavi', rekao je Danny Glover koji je među zvijezdama prošetao crvenim tepihom.

Sarajevsku publiku očarala je i zanosna Severina koja je stigla s redateljem svoje turneje Tomažom Pandurom.

'Sarajevo je uvijek za mene značilo divno mjesto evo upravo ovo narodno kazalište je kazalište u kojem sam odrastao i zapravo ebi bio to što jesam bez Sarajeva', kaže Tomaž Pandur.


Prave ovacije na crvenom su tepihu dočekale Jadranku Kosor! Ljepotom je Sarajlije očarala i glumica Leona Paraminski.

'Gledali smo dosta filmova, tulumarili, družili se i jeli čevape!', rekla je Leona.

Ne znamo je li jeo čevape, ali slavni američki glumac Armand Assante napio se vode s poznate česme na Baščaršiji.

'U Italiji moram platiti da bih pio vodu. Vratiti ću se ovdje po vodu', izjavio je glumac kroz smijeh te dodao: 'Kultura je ovdje posebna, vrlo sam polaskan što smo pozvani.'

Na jednoj od brojnih zabava u gradu koji živi 24 sata za vrijeme festivala, nastupali su i Prljavci, a stigla je i legendarna Mira Furlan.

'Predivno je, posebne me uspomene vežu za ovaj grad', rekla je Mira. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene