Film Festival

Severina zablistala na crvenom tepihu u Sarajevu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve probleme je ostavila iza sebe i samopouzdano je zakoračila na crveni tepih Sarajevo Film Festivala. Severina je i ovaj put zablistala!

Najpopularnija pjevačica u regiji Severina Vučković nije mogla propustiti glamurozan crveni tepih u Sarajevu. Sarajevo Film Festival iz godine u godinu privlači mnoge slavne zvijezde, kako domaće tako i strane, a naša Severina je stigla uz veliki pjesak.

Pogledaj i ovo showbuzz 19. SFF 'Nisam siguran da filmovi mijenjaju svijet, no ovaj je promijenio onaj Nazifov i Senadin'

>> Jedan muškarac je odgovoran za Severinin seksi izgled

U sjajnoj zelenoj haljini britanske dizajnerice Stelle McCartney stigla je u društvu prijatelja, slovenskog redatelja Tomaža Pandura s kojim je surađivala na svojoj uspješnoj turneji 'Dobrodošao u klub'. '

Hvala što ste me pozvali na SFF. Za Sarajevo i prave prijatelje uvijek nađem vremena', rekla je Severina za Klix.ba.

Za razliku od posljednjeg posjeta Sarajevu, ovaj je put je stigla nasmijana od uha do uha. Okrenula se, zamahujući kosom, kako bi svi mogli fotografirati njezinu haljinu.

Pozdravljala je publiku oko crvenog tepiha koja joj je mahala i počastila je ovacijama. Na ulasku u Narodno pozorište okrenula se na mjestu s kojeg je prije publiku pozdravljala Angelina Jolie te mahnula.

Crvenim tepihom je prošetao i hollywoodski glumac Danny Glover, zatim Danis Tanović, Emina Ganić, producentica i dobitnica počasnog Srca Sarajeva Cat Villiers, ovogodišnja dobitnica nagrade Fondacije Katrin Cartlidge Dyana Gaye, izvršni direktor arapske Fondacije za umjetnost i kulturu Oussama Rifai, ekipa gruzijskog filma "U procvatu", te mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene