Smjena u Vogueu

Sarah Jessica Parker urednica prestižnog modnog časopisa?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Anna Wintour će prijateljici Sarah Jessici Parker dati svoju ulogu u Vogueu.

Anna Wintour  u zadnje vrijeme zabrinjava svoje kolege koji naslućuju da je svoju nasljednicu pronašla u glumiciSarah Jessici Parker otkrio je izvor za Radar Online.

Pogledaj i ovo Anna Wintour (Foto: Getty Images) Brutalno iskrena Najmoćnija žena u svijetu mode napokon otkrila ono što je sve zanimalo kad je njezin zaštitni znak u pitanju

Kim opet 'izvisila', Kanye se uvrijedio

'To je iznenađujuće, no nije obična šala. Anna smatra da Sarah, kao modna ikona 'Seks i grada', ima ono što je potrebno kako bi zasjela na njezino mjesto i tako jednoga dana imala važnu ulogu u Vogueu', rekao je izvor.

'Uostalom, već je glumila spisateljicu Carrie Bradshaw, a i nosi 'manolice', našalio se izvor i dodao da je posljednjih mjeseci Sarah sudjelovala u svim važnijim konzultacijama oko sadržaja Vougea. Sarah je ovu mogućnost shvatila ozbiljno i toliko to želi da intenzivno uči sve o poslovanju magazina te upija znanje kao nikada do sada', rekao je izvor.

Njih dvije ne samo da imaju jednak modni ukus, već se slažu i po pitanju politike. Naime, Wintour aktivno sudjeluje u podršci sadašnjem predsjedniku Baracku Obami, kao uostalom i Parker.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene