Tvrdoglava Anna

Kim opet 'izvisila', Kanye se uvrijedio

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako Kim i Kanye ipak ne mogu dobiti sve što si zamisle - jedna moćna osoba našla im se na putu...

Kanye West i glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour već su duže vrijeme prijatelji, ali to ne znači da je Anni draga i Kanyeva draga Kim Kardashian. Kanye naime već mjesecima nagovara Annu Wintour da stavi Kim na naslovnicu Voguea, što Wintourova stalno odbija i umjesto Kim naslovnice dobivaju neki drugi celebrityji.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkazuju pretplatu Kim ostvarila snove - svi ju ismijavaju!

Kim i Kanye imaju termin vjenčanja!

Kanye se nadao da će Kim dobiti naslovnicu Voguea za veljaču, no 'Nuclear Anna', nadimak kojeg je Wintourova stekla tijekom godina svoje ozloglašene vladavine u najmoćnijem modnom časopisu, za veljaču je odabrala glumicu Lenu Dunham, poznatoj iz serije 'Girls'.

Naslovnica s Lenom je toliko razljutila Kanyeja da je nazvao Annu Wintour i posvađao se s njom, a neki američki mediji prenose kako su neki njegovi prijatelji ispričali da je Kanye bio jako uvrijeđen što je Kim opet 'izvisila'.

Navodno je čak i otišao u polo klub gdje je Wintourova bila s prijateljima i tražio od nje objašnjenje po čemu je Lena Dunham bolja od Kim Kardashian, te rekao Anni da joj je to loša odluka jer Kim ima više fanova od Lene.

Anna Wintour doduše ne gaji neke posebne simpatije prema Kim Kardashian, a nakon incidenta u polo klubu, Anna navodno razmišlja da Kim stavi na naslovnicu francuskog ili talijanskog Voguea samo da skine Kanyeja 's vrata'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene