minimalac na početku

Najslabije plaćene uloge velikih filmskih zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izdvajamo uloge samo nekolicine holivudskih faca koji su na počecima svoje karijere radili za smiješno male honorare

U zadnje se vrijeme priča o honoraru koju je dobio mladi Jonah Hill u filmu 'Vuk s Wall Streeta'. On je pristao na 7-mjesečno snimanje za 'samo' 60 000 dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Fatalni BRKOVI: Ovo su slavni muškarci na koje padaju sve žene!

U razgovoru s radijskim voditeljem Howardom Sternom rekao je kako na ulogu nije pristao zbog zarade već zbog mogućnosti suradnje sa slavnim redateljem Martinom Scorseseom.

Na svom je Twitter profilu zahvalio svima koji su ga podržali i pohvalio se svojim nominacijama za Oskara koje, kako kaže, nije očekivao. Ipak, Jonah nije jedini koji je svoju glumačku karijeru započeo graditi s niskom plaćom i velikom željom za uspjehom.

Jedan od najpoznatijih glumaca na svjetskoj razini, Brad Pitt, također je jednom bio mlad i nepoznat pa je tek trebao izgraditi svoj imidž. Pitt je imao ulogu u filmu ' Thelma and Louise' (1991.) za koju je dobio samo 33 tisuće kuna. Samo zbog usporedbe, za film Mr. and Mrs. Smith Pitt je zaradio 169 milijuna kuna.

Uplatite 10 dolara i zgodni glumac je VAŠ!

Još je jedan poznati ljepotan radio za 'siću'. Film iz 2005. 'Good Night, and Good Luck' George Clooney je sam režirao, pisao scenarij i na kraju glumio u njemu, a donio mu je zaradu od 676 tisuća kuna. Samo pet godina kasnije, njegova je karijera postala uspješnija i u filmu 'The Perfect Storm' zaradio je vrtoglavih 60 milijuna kuna.

Ryan Gosling srca obožavateljica osvojio je ulogom u filmu 'The Notebook'. Njegova odskočna daska bio je film u kojem ipak nije zaradio toliko puno, ali su ga zapazili oni koji su trebali. Uloga profesora ovisnika u filmu 'Half Nelson' donjela mu je zaradu od samo 5 tisuća kuna po tjednu. U sljedećem filmu 'Fracture' mladi je Ryan zaradio preko milijun kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene