Stavio se na prodaju

Uplatite 10 dolara i zgodni glumac je VAŠ!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako ste ikada maštali o spoju s Georgeom Clooneyjem, ovo bi mogla biti vaša prilika.

Slavni glumac George Clooney odlučio se 'staviti na prodaju' kako bi prikupio što više sredstava za održavanje satelita koji je zakupio kako bi špijunirao sudanskog diktatora. Svatko tko donira 10 dolara pomoći će spriječavanju ratnih zločina.

Pogledaj i ovo Amal Clooney, George Clooney dotaknuo se i djece Vječiti šarmer bocnuo obožavanu suprugu Amal: "Briljantna je odvjetnica, no bolje da.."

Slavni glumac u društvu dviju ljepotica

Uplatom od 10 dolara na web stranicu 'Omaze' moguće je sudjelovati u donaciji, a sretni će dobitnik moći provesti večer sa slavnim glumcem. No, to nije sve. Također će moći sudjelovati u njegovom gostovanju u showu Davida Lettermana, prošetati se s Clooneyjem crvenim tepihom na premijeri njegova najnovijeg filma 'The Monument's Men' te prisustvovati gala večeri nakon projekcije.

 

U ovaj primamljivi 'aranžman' uključene su i avionske karte te noćenje u hotelu za dvije osobe. Uplate na stranici 'Omazea' mogu se obaviti do 30. siječnja.

Na prošlogodišnjem festivalu u Cannesu, slavni je glumac otkrio kako je zakupio satelit iznad Sudana jer želi spriječiti nasilje u tom području.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene