OKONČANJE STRAŠNOG SKANDALA

Nakon 40 godina: Roman Polanski uskoro pred sudom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki Vrhovni sud uskoro bi mogao zaključiti slučaj Romana Polanskog.

Redatelj Roman Polanski mogao bi dočekati rješenje slučaja iz 1977. godine. Optužen je tada za silovanje 13-godišnjakinje te je pobjegao iz SAD-a prije presude. Od tada se nije vratio u zemlju. No, Polanski bi uskoro, 40 godina nakon strašnog skandala, mogao stati pred lice pravde, točnije pred Vrhovni sud u Los Angelesu, piše CNN.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Uvijek prekrasna! Naša najpoznatija navijačica u prozirnoj haljini istaknula utegnutu stražnjicu, rezultati napora u teretani bome se vide!

Presuda se očekuje kroz 90 dana. ''On ima 83 godine i želi da se ovaj slučaj zaključi. Želi konačno posjetiti grob svoje pokojne supruge Sharon Tate bez straha da će biti izručen američkom sudu kad stupi u SAD'', kazao je Harland Braun, odvjetnik Polanskog tijekom izlaganju obrane.

Dodao je kako bi se Polanskom trebalo priznati vrijeme koje je proveo u kućnom pritvoru u Švicarskoj. Međutim, jednako mišljenje ne dijeli tužiteljica Hanisee. Smatra kako nitko ne bi trebao imati poseban tretman, pa ni Polanski.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene