Prepuna Arena!

Sting oduševio Pulu! Na pozornici mu se pridružio i sin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon više od 20 godina, Sting je u srijedu navečer nastupio u pulskoj Areni.

U sklopu svjetske turneje "57th & 9th", Sting je u srijedu navečer održao koncert na ljetnoj pozornici prepune pulske Arene.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

Sting, koji ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku rock scenu s grupom The Police, u Areni je nastupio nakon punih dvadeset godina. Turneja "57th & 9th" počela je početkom veljače, a slavni glazbenik na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova.

Tijekom koncerta u Areni je pred nekoliko tisuća posjetitelja izveo nove pjesme, ali i dobro poznate starije hitove. Na pozornici mu se pridružio i sin, svestrani glazbenik Joe Sumner. Bio je to jedini koncert u regiji britanske zvijezde. Kao predgrupa nastupio je domaći pop rock band "Buđenje".

Nakon Europskog dijela turneje slijedi Centralna i Južna Amerika te Azija, a onda se vraća u Europu na dogovorene nastupe na odabranim ljetnim festivalima. S obzirom na veliki uspjeh i posjećenost koncerata i odlične kritike, menadžment turneje odlučio je dodati još tri datuma početkom rujna u Sjevernoj Americi. (Hina)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene