Nakon više od 20 godina, Sting je u srijedu navečer nastupio u pulskoj Areni.


U sklopu svjetske turneje "57th & 9th", Sting je u srijedu navečer održao koncert na ljetnoj pozornici prepune pulske Arene.

Vezani članci Dino Rađa zasvirao gitaru na koncertu benda Buđenje (Foto: Dnevnik.hr) Evo kako Rađa zvuči kad zasvira na pozornici i što o tome misli njegova supruga Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dva omiljena hrvatska reprezentativca Vrsaljko i Lovren imaju novi hit video

Sting, koji ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku rock scenu s grupom The Police, u Areni je nastupio nakon punih dvadeset godina. Turneja "57th & 9th" počela je početkom veljače, a slavni glazbenik na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova.

Tijekom koncerta u Areni je pred nekoliko tisuća posjetitelja izveo nove pjesme, ali i dobro poznate starije hitove. Na pozornici mu se pridružio i sin, svestrani glazbenik Joe Sumner. Bio je to jedini koncert u regiji britanske zvijezde. Kao predgrupa nastupio je domaći pop rock band "Buđenje".

Nakon Europskog dijela turneje slijedi Centralna i Južna Amerika te Azija, a onda se vraća u Europu na dogovorene nastupe na odabranim ljetnim festivalima. S obzirom na veliki uspjeh i posjećenost koncerata i odlične kritike, menadžment turneje odlučio je dodati još tri datuma početkom rujna u Sjevernoj Americi. (Hina)