Nepoželjni Pistol i Boo

Glumac prekršio zakon: Australija zaprijetila smrću psima Johnnyja Deppa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slatki psići slavnog glumca moraju u roku od 50 sati napustiti Australiju, u suprotnome će biti - usmrćeni.

Australske vlasti upozorile su u četvrtak hollywoodskog glumca Johnnyja Deppa da svoja dva psa odvede iz zemlje jer bi u suprotnom oni mogli biti usmrćeni zbog nepoštivanja strogog australskog zakona o karanteni, objavili su lokalni mediji.

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

'Vrijeme je da Pistol i Boo odu u Sjedinjene Države', rekao je australski ministar poljoprivrede Barnaby Joyce za ABC govoreći o Deppovim jorkširskim terijerima.

Obavili to u tajnosti – vjenčali se u svom domu!

Depp je navodno prošli mjesec u privatnom zrakoplovu doveo svoje pse u Gold Coast u istočnom Queenslandu gdje snima novi nastavak Pirata s Kariba. Psi su navodno otkriveni nakon što je objavljena fotografija iz salona za uljepšavanje pasa, gdje su Deppovi psići uživali u tretmanu.

BBC prenosi kako je ministar poljoprivrede Deppu dao ultimatum - psi za 50 sati moraju napustiti Australiju, u suprotnom će biti usmrćeni.

Drama na setu: Depp ozlijeđen, hitno prevezen u bolnicu!

ABC je objavio da su inspektori ministarstva poljoprivrede posjetili dom u kojem je Depp odsjeo i uručili mu odluku prema kojoj u roku od tri dana mora poslati pse u SAD. Joyce je potvrdio da Depp nije pribavio odgovarajuće dozvole za pse, a Australija ima vrlo strog zakon o karanteni. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene