Nastavak pirata

Drama na setu: Depp ozlijeđen, hitno prevezen u bolnicu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nesreća se dogodila u Australiji, no ne za vrijeme snimanja. Svi se pitaju što se dogodilo i kako će se nastaviti snimanje novog nastavka 'Pirata s Kariba'?

Johnny Depp zajedno se s ekipom filma 'Pirati s Kariba' uputio u Australiju kako bi snimili i novi nastavak, no situacija je pošla po krivu. Iako je vijest odjeknula u svjetskim medijima, slavni glumac nije se ozlijedio na filmskom setu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zanimljivosti i trikovi Detalji sa snimanja ''Pirata s Kariba'': Zašto Jack Sparrow ima zlatne zube, a koji je glumac odbio glavnu ulogu jer je mislio da će filmovi biti promašaj?

Pijani Johnny Depp osramotio se na dodjeli nagrada Hollywood Film festivala

Još se ne znaju detalji kako se nesreća i dogodila, no zna se da je Depp ozlijedio ruku zbog čega je hitno prevezen u bolnicu u SAD-u kako bi bio operiran, piše The Wrap.

Iako se nedavno oženio gotovo dvostruko mlađom glumicom Amber Heard, šuška se kako Depp zadnjih nekoliko mjeseci ne može odoljeti svom najvećem poroku - alkoholu.

Prošli mjesec propustio je press konferenciju tijekom promocije filma zbog 'lošeg zdravstvenog stanja', a prije nekoliko mjeseci na dodjeli Hollywood Film Awards na pozornicu se popeo potpuno pijan što se proširilo društvenim mrežama.

Glasnogovornik Disneya potvrdio je kako novi nastavak filma planira biti vani na ljeto 2017.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene