Ups!

Promaknulo im očito: Što vam je čudno na ovoj fotografiji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na snimanju su zaboravili na jedan detaljčić!

Popularna britanska serija Downton Abbey kou ju emitira ITV često je hvaljena za realističan prikaz života 1920-ih godina u Velikoj Britaniji i upravo su zato svi primijetili grešku koja im se dogodila tijekom snimanja.

Pogledaj i ovo David Boreanaz (Foto: Getty Images) Oduševljen je! Srca žena osvojio je davno u omiljenoj tinejdžerskoj seriji, a danas osvaja ulice Beograda

Na fotografijama koje najavljuju petu sezonu fanovi su odmah uočili predmet koji tamo ne spada – plastičnu bočicu.

'Kud puklo da puklo' - Pogledajte što nas čeka u novoj duhovitoj seriji NOVE TV!

S desne strane glumice Laure Carmichael, koja pozira s kolegom glumcem Hughom Bonnevilleom, jasno je vidljiva plastična boca koja nikako nije mogla biti tamo jer je izumljena četrdeset godina nakon radnje u seriji, 1960-ih, pišeDaily Mail.

Ipak, to nije naštetilo ugledu serije koja je do sada dobila čak dva Zlatna glubusa, dvije SAG nagrade i čak 10 Emmy od početka emitiranja 2010. Godine.

Radnja serije odvija se na edvardijanskom vlastelinskom imanju 1912. godine i bilježi živote obitelji Crawley i njihove služinčadi.

Glumačku podjelu predvodi Maggie Smith u ulozi grofice, Hugh Boneville i Elizabeth McGovern kao grof i grofica Grantham, Dan Stevens i Penelope Wilton kao neželjeni nasljednik i njegova majka, a poslugu predvode Jim Carter kao Carson i Phyllis Logan kao gospođa Hughes.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene