Još 2007.

Procurili detalji oko prekida Kate Middleton i princa Williama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas je kraljevski par u sretnom braku i čeka svoje prvo dijete, no prije nego li su stali pred oltar 2011. su prekinuli. Sada su objavljeni neki novi detalji u novoj knjizi...

Kate Middleton i princ William danas su jedan od najpoznatijih parova, no u svakoj vezi ima uspona i padova – što i sami znaju. Par je već godinama zajedno, no prije šest godina su na kratko prekinuli. Na sreću par se pomirio, ali sada su objavljeni neki novi detalji oko tog događaja u novoj knjizi o kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Prema knjizi 'A Royal Love Story' koju potpisuje Christopher Andersen, princ William se poželio zabavljati s drugim djevojkama. Navodno je često bio okružen razgolićenim ženama, a jednoj se čak zna i ime. Riječ je o tajanstvenoj Lisi koja je nakon zabave navodno završila u njegovom stanu - iako među njima nije bilo ničega. Problemi su počeli u ožujku 2007., William se nije htio ženiti, tada je bio posvećen svojoj vojnoj obuci.

'Bili smo oboje vrlo mladi. To je bilo na sveučilištu, kada smo oboje pokušavali pronaći vlastiti put i to je bio dio odrastanja.' Kate je tada dodala: 'Mislim da sam u to vrijeme bila jako sretna zbog toga, to me zapravo ojačalo kao osobu. Saznala sam stvari o sebi kojih možda nisam bila svjesna', rekao je princ Willaim tijekom svog prvog televizijskog intervjua nakon prekida, a prema Andersenovoj knjizi Kate je bila shrvana prekidom – u početku.

>> Dok se ne sazna ime bebe Williama i Kate - odazivat će se na ime 'kraljevsko visočanstvo'

Nakon nekoliko mjeseci koje su proveli odvojeno, Kate i William ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Pomirili su se 9. lipnja kada je Kate stigla na zabavu u njegovoj vojarni gdje su cijelu noć plesali i razgovarali u svemu.

Nakon toga, sve je krenulo odlično! Par je objavio zaruke, vjenčali su se 29. travnja 2011., a sada čekaju i kraljevsku prinovu. Neke bajke se ipak ostvare.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene