cjepidlaka :)

Prince odbacio optužbe protiv fanova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glazbenik Prince odlučio se obračunati s blogerima i fanovima zbog masovnog kršenje prava i piratiziranja.

Prince je odlučio odbaciti tužbu protiv 22 ljudi, među kojima su njegovi najveći fanovi, od kojih je tražio 123 milijuna kuna.

Pogledaj i ovo Prince (Foto: Getty Images) 5. godišnjica smrti Pronađen je mrtav u dizalu i tek se nakon dvije godine saznalo što je okončalo njegov život

Očajna sopranistica: Ne može pjevati visoke tonove, a da ne pusti vjetar

Također je objavio i novi teaser za pjesmu 'PRETZELBODYLOGIC' koju je Prince stvorio u suradnji s 3rd Eye Girl, a koja će se pojaviti na njegovo novom albumu Plectrum Electrum.

Prije samo dva tjedna glazbenik je tražio milijun dolara od vlasnika internetskih stranica i Facebook stranica za koje tvrdi da su omogućile besplatnu distribuciju snimki njegovih nastupa iz davnih 80-ih piše Guardian.

Tužbe su uglavnom anonimne, ali ipak su spomenuta dva imena: Dan Chodera and Karina Jindrova koji su vodili Faceboook fan stranice. Optužene se tereti masovno kršenje prava i piratiziranje.

Princeov tim odvjetnika želio je suđenje kao i profit od svih video materijala koji su se ilegalno prodavali, piše Consequence of Sound.

Zanimljivo je da Prince nije tužio tvornice piratske glazbe u Aziji i istočnoj Europi, već stranice s linkovima gdje se mogu skinuti neki njegovi prastari nastupi, a koje su očito namijenjene okorjelim fanovima ovog glazbenika.

Cijelu tužbu pogledajte OVDJE. 

Za one koji žele legalno uživati u Princovoj izvedbi, mogu posjetiti London 3. veljače jer se tada tamo održava koncert slavnog pjevača.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene