Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavi se vjetre

Očajna sopranistica: Ne može pjevati visoke tonove, a da ne pusti vjetar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Operna pjevačica iz Nashvillea tuži federalnu vladu tvrdeći da više ne može zapjevati zbog problema s vjetrovima.

Mezzosopranistica Amy Herbst iz Nashvillea podnijela je tužbu protiv federalne vlade tvrdeći da joj je operna karijera uništena nakon što joj je primalja, pri porodu, izvela epiziotomiju (kirurški rez kojim se proširuje vaginalni otvor i olakšava porođaj) bez njezinog dopuštenja.

Naime, pjevačica tvrdi da više ne može pjevati visoke tonove, a da ne pusti vjetar. Traži odštetu od čak 2,5 milijuna dolara.

Problemi s vjetrovima? Nove hi-tech gaćice neutralizirale bi i bojni otrov!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Herbst je nakon porođaja, navodno, neprestano bila naduta te je vrlo teško kontrolirala mokrenje. Kako bi se riješila tih problema, otišla je ponovno u bolnicu gdje joj je druga sestra nakon pregleda kazala da mora ponovno na operaciju, prenosi ABC News.

'Ona pati i bori se s vrlo neugodnim ozljedama, a nade za uspješan oporavak su vrlo niske', kazao odvjetnik pjevačice Charles Allen te istaknuo kako pacijenti ima pravo sam odlučiti što će dopustiti da se njegovom tijelu radi, a što ne.

Glasnogovornica bolnice u kojoj je Herbst rodila svoje prvo dijete je kazala da je sigurnost pacijenata prioritet bolnice te da pružaju skrb koja je usklađena s najvišim standardima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene