Prvi intervju

'Pravi je mali nevaljalac, baš kao i moj mlađi brat'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William ispričao je sve o novim izazovima otkada je postao otac. To je ujedno i prvi službeni intervju otkada je maleni George stigao na svijet.

Maleni princ George ima tek mjesec dana, a njegovi slavni roditelji ne zaboravljaju na svoje kraljevske dužnosti. Princ William je progovorio o svojem novom životu sa suprugom Kate u prvom velikom intervjuu za CNN.

Pogledaj i ovo Princ William i princ George - 2 vrijeme za njih Princ William u prvom javnom izlasku sa sinom Georgeom nakon što je obitelj objavila da se princeza Kate bori s rakom

'Bili smo tako uzbuđeni, htjeli smo svoju sreću podijeliti sa svima', kaže William te dodajte kako u poziciji kao što je njegova, jednostavno morao to napraviti. 'Drago mi je što su ljudi htjeli vidjeti Georgea, dobro da nije počeo vrištati', šali se princ.

>> Princ William o sinu: 'Jako je glasan i jako zgodan'

'Jako brzo raste, pravi je mali borac. Voli se družiti i ne voli baš spavati. Pravi je mali nevaljalac, baš kao i moj mlađi brat Harry', priča William koji je priznao i kako je Kate preuzela većinu noćnih smjena kako bi se pobrinula o njihovom sinu. 'Kao što neki očevi znaju, veselim se povratku na posao kako bi se naspavao. Veselim se prvih nekoliko smjena i onda se vraćan, nadam se da neću imati i noćne', kaže William koji je bio pun riječi hvale za svoju suprugu Kate. 'Catherine je fantastična. Ona i mali George su moji prioriteti. I Lupo', kaže princ sa smješkom a radi se o njihovom psiću koker španielu. 

Budući britanski kralj raspričao se o svojoj strasti oko rada u Africi, a najveći san mu je spasiti ugrožene vrste diljem svijeta. Nada se da će njegov sin George moći iskusiti istu onu Afriku koju je on doživio s bratom Harryjem kada su bili djeca.

'Trenutno mu jedino želim priuštiti dobar san, te da ne moram toliko mijenjati njegove pelene', šali se William kojega je očinstvo potpuno promijenilo. 'Zadnjih nekoliko tjedana bili supravo emocionalno iznenađenje, nešto što sam mislio da nikada neću osjetiti. Iako je prošlo kratko vrijeme od njegovog rođenja, mnoge stvari sada shvaćam drugačije', zaključio je William.

Pogledajte cijeli intervju s princem Williamom!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene