Izazovi roditeljstva

'Jako je glasan i jako zgodan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prince William pojavio se na prvom službenom kraljevskom zadatku, a nije propustio ni otkriti nove detalje oko svojeg prvog sina Georgea.

Maleni princ George ima tek tri tjedna, a već je jedna od najintrigantnijih osoba s britanskog kraljevskog dvora. I dok je njegov tata princ William obavljao kraljevske dužnosti u sklopu kojih je obišao poljoprivredni sajam u sjevernom Walesu (gdje će uskoro završiti obuku za pilota kraljevskih vojnih snaga), nije mogao ne spomenuti i svojeg sinčića.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Nisu baš dobro odabrali Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

A kakav je mali princ? 'George je jako glasan i jako zgodan. Mislio sam da je spašavanje u Snowdoniji bilo fizički i mentalno zahtjevno, no gledajući zadnja tri tjedna i briga za bebu je isto tako', poručio je princ.

>> Princ George dobio i rodni list: Živi u palači, a zanimanje mame i tate je...

William i Kate svoju malu obitelj planiraju preseliti u Kensingtonsku palaču, a planiraju sa sobom povesti i malenoga Georgea na službeni put u Australiju sljedeće godine. Princeza Diana se isto tako držala tradicije kada je William bio mali, pa je on svoj prvi put doživio već sa devet mjeseci.

Dječak je rođen 22. srpnja, a njegovo puno ime je George Alexander Louis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene