Ima li zainteresiranih?

Kraljevski 'biološki sat' otkucava: 'Želim imati djecu i nekoga kraj sebe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gledajući kako bratova obitelj raste, i sam se poželio skrasiti i imati djecu.

Princ Harry na turneji je po Novom Zelandu i gdje kod se pojavi izaziva pažnju, posebno nakon što su Kate i William dobili drugu bebu. Jasno je da javnost zanima što o svemu tome misli Harry.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Zaprosila princa: Pogledajte kako joj je odgovorio!

Harry je za Sky News otkrio neka svoja razmišljanja vezana uz obitelj i djecu. 'Dođe vrijeme kada pomislite, sada se treba skrasiti ili još nije vrijeme za to. Bez obzira što želite, to se ne može forsirati, kada se dogodi, dogodit će se', rekao je Harry.

'Jasno da bih volio imati djecu ovog trena, ali postoji proces koji se ne može izbjeći. Ove turneje su zabavne i nadam se kako sve dobro radim, ali bilo bi lijepo imati nekog uz sebe s kime bih mogao podijeliti ovaj pritisak. Doći će vrijeme i za to, pa što bude bit će', objasnio je princ.

Dizajneri smatraju kako je stil Kate Middleton dosadan i bapski

Zbog puta Harry je propustio rođenje male princeze i zbog toga mu je žao, jedva čeka povratak kući kako bi je mogao uzeti u naručje. 'Nisam gledao prijenos na TV-u. William mi je poslao dvije slike, jednu sam dobio prije svih drugih, što je bilo lijepo, a onda je poslao još jednu kada je Kate već stigla kući. S obzirom da je malo kasnila s porodom, sve sam propustio, ali veselim se povratku kući. Jako sam uzbuđen zbog Kate i Williama', rekao je Harry.

Uostalom, nedavno ga je i zaprosila jedna djevojka iz publike u Australiji. Možda joj je hrabrost i isplati ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene