'Nije zabavna'

Žene se dive njenom stilu, a dizajnerima je – totalno bapski!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najnovije kritike na račun stila vojvotkinje od Cambridge stižu iz same modne stuke.

Prilikom nedavnog izlaska iz bolnice St. Mary u Londonu s novorođenom princezom Charlotte Elizabeth Dianom, Kate Middleton nosila je bijelo-žutu haljinu britanske dizajnerice Jenny Packham. I dok su komentari diljem svijeta na modni odabir vojvotkinje bili pozitivni, s njima se ne slaže – modna struka. Vlada mišljenje kako njezin stil nije zabavan.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Javnost zabavlja novi detalj: Zašto je princeza Charlotte nosila kapicu?

Nekadašnja urednica talijanskog i sadašnja urednica japanskog Voguea Anna Dello Russo stil vojvotkinje opisala je staromodnim. 'Kate Middleton prilično je staromodna, ali kada odjene prozirne najlonke, to izgleda vrlo avangardno. Kate je ličnost koja i takvu stvar može učiniti modernom', rekla je slavna urednica.

Kako god ocjenjivali njezin stil, sve što Kate stavi na sebe, u rekordnom se roku prodaje, a dizajneri čije krpice nosi, zadovoljno mogu trljati ruke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene