prošlost ih prati

Princ Charles kupuje kuću u kojoj je Camillu skoro ubio brat?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kraljevska obitelj ima dugu povijest koja nije uvijek sjajna...

Kuća u kojoj je odrasla supruga princa Charlesa, Camilla, sada je stavljena na prodaju i to za 3,25 milijuna funti. Kuća inače ima sedam spavaćih soba, privatni vrt, bazen i teniski teren, te je smještena u Plumptonu u Britaniji okružena zelenilom i mirom.

Pogledaj i ovo Princeza Eugenie objasnila je i zašto Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

Kraljičin bivši tajnik otkrit će detalje veze princa Charlesa i princeze Dijane

Kuća je pripadala Camillinoj obitelji prije 18 godina, a sada se opet našla na tržištu. No, kuća krije i tamnu prošlost. Vojvotkinja je skoro nastradala od svog brata sklonog avanturama Marka Shanda.

Prije nego li je umro ove godine, Mark je podijelio neka sjećanja iz djetinjstva. 'Camilla je bila svačija miljenica, nikada nije mogla pogriješiti, a kada je i bila kriva, mene su okrivili. Zato sam se ušuljao u njezinu sobu. Spavala je otvorenih usta...', piše Daily Mail, ali i nadodaje kako je tada imao svega osam godina, te da bi prije naudio sebi nego svojoj maloj sestrici.

Današnja kuća nekoć nije bila tako tražena. Bila je hladna jer se grijala samo glavna prostorija u kojoj svi borave, a često su ih napadali i šišmiši koji su se tamo udomaćili. Britanski mediji pišu kao da je Camilla živjela u kući Harry Pottera.

Danas je situacija nešto drugačija, a kada se zaljubila u Charlesa sve se promijenilo. Sada će joj suprug izgleda i kupiti kuću u kojoj je odrasla, a pošto je zaslužna i za to što se kraljevski budžet povećao za 19 milijuna funti prošle godine, izgleda kako je Camilla to i zaslužila.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene