Brojne tajne

PANIKA na dvoru: Tajna braka Charlesa i Lady Di uskoro izlazi u javnost!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pikanterije o turbulentnom odnosu princa Charlesa i pokojne princeze Dijane, kao i detalji o raspadu kraljevskih brakova uskoro će ugledati svjetlo dana!

Kraljičin bivši tajnik za tisak Dickie Arbiter otkrit će brojne pikanterije o vezi princa Charlesa i pokojne princeze Dijane, kao i kako je došlo do kraha ostala dva kraljevska braka, piše britanski Mirror.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Fatalna žena Zavodnica, ljubavnica, vojvotkinja: Tko je žena s kojom se princeza Diana nikada nije mogla mjeriti?

Princ Charles već je jednom oklevetan u knjizi njegovog bivšeg suradnika, a sada i Dickie Arbiter najavljuje objavu pikanterija o burnom odnosu princa Charlesa i princeze Dijane.

'Charles je bijesan. Taj čovjek je bio prijatelj od povjerenja', otkrio je izvor blizak kraljevskom dvoru.

Kraljica je nazvala 'sramotom': Camilla Parker Bowles i princ Charles pred razvodom?

Princ je 12 godina surađivao s Arbiterom i smatrao ga čovjekom kojem može otkriti i svoje najdublje tajne. Arbiter je bio uz njega i tijekom bračnih problema s princezom Dijanom, a zna sve i o prinčevoj aferi s Camillom Parker-Bowles.

Također je radio za kraljevsku obitelj i kad je Diana ubijena te je svjedočio raspadu još dva kraljevska braka. Arbiter, koji je zaradio nadimak Sticky Arbiter, u svojoj će knjizi otkriti svoj prisan odnos sa samom kraljicom, a jednom čak i pospremali zajedno.

U svojoj će knjizi otkriti kako se princeza Diana osjećala poniženo od strane svog supruga nakon njegove afere s Camillom, a opisao je i njezine 'najcrnje dane' kada se osjećala kao nesretna supruga.

Izvor blizak dvoru tvrdi da je princ vrlo uzrujan zbog toga te ne žele ponovno prolaziti istu stvar. Također, navode da Arbiter nema službenu dozvolu za pisanje knjige te smatraju da je izigrao njihovo povjerenje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene