Umro u 54. godini

PREMINUO GEORGE MICHAEL Počeo je kao tinejdžerski idol, a otišao kao superzvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač George Michael preminuo je u 54. godini života, potvrdio je njegov izdavač.

George Michael pjavačka je legenda koja je karijeru započela u grupi The Wham. Kasnije je nastavio još uspješniju karijeru kao solo pjevač.

Pogledaj i ovo wham, netflix Budi osjećaj sreće i nostalgije! Dokumentarac koji svakako morate pogledati, a uz to ćete pjevušiti najpoznatije pjesme famoznog dvojca!

 

Njegov je izdavač potvrdio, javlja BBC, da je George Michael preminuo 'mirno kod kuće'.

Policija iz njegova okruga potvrdila je da je na imanje stigla oko 13:42 po lokalnom vremenu. Potvrdili su također kako smrt tretiraju kao nerazjašnjenu, ali nema sumnjivih okolnosti.

CNN javlja da se vjeruje kako je glazbenik umro od zatajenja srca, što je kazao njegov menadžer Michael Lippman.

U izjavi za medije izdavač je rekao kako 's golemom tugom mora potvrditi da je naš voljeni sin, brat i prijatelj George preminuo mirno tijekom Božića. Obitelj je zamolila za privatnost u ovim za njih izuzetno teškim trenucima'. Također je dodao kako za sada neće biti dodatnih izjava.

Jedan od najvećih hitova popularnog pjevača svakako je 'Last Christmas' koja nam je svima otkako je objavljena, prije 32 godine, obilježila blagdanske dane.

 

Zahvaljući svojim talentima za pjevanje, skladanje i produciranje George Michael prošao je put od tinejdžerskog idola do priznatog umjetnika i bio jedan od najprodavanijih glazbenika u svijetu.

George Michael bio je čovjek kojeg je talent pretvorio u superzvijezdu, ali on se u toj ulozi nikada nije osjećao ugodno. Jednom je rekao da je osoba koju su obožavale tisuće fanova bio njegov svojevrsni alter-ego, kojeg je poslao na pozornicu da obavi posao.  (D.Š./Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene