Stigla je prinova

Porod koji je obilježio vikend!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko ste se tijekom lijepog vikenda opustili i niste pratili najnovije showbizz vijesti tad ste zasigurno propustili porod koji se dugo čekao - onaj Kim Kardashian.

Kim Kardashian je sa subote na nedjelju rodila svoju prvu nasljednicu!

'Beba ima tamnu kosu i izgleda kao Kim!', tvrdi bliski izvor za E News. Beba je rođena bez ikakvih komplikacija i teži oko 2.200 grama, a trenutno se nalazi u ikubatoru jer je rođena 5 tjedana ranije. Još nije poznato koje ime će Kim i Kanye dati curici, ali je otkriveno kako će počinjati slovom 'K' .

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

>> 'Beba ima tamnu kosu i izgleda kao Kim!'

Iako zasad nema puno informacija oko trenutno najmlađe Kardashianke, njezina baka Kris je sinoć na crvenom tepihu dodjele nagrada Daytime Emmy Awards prokomentirala kako su svi veoma sretni zbog prinove, kako su majka i beba odlično i kako je malena prekrasna.

Za razliku od nje, Khloe Kardashian je na Twitteru ipak bila rječitija.

'Ne znam kako opisati čudo koje je sad dijelom naše obitelji. Mama i beba su zdrave i odmaraju. Cijenimo svu vašu ljubav', napisala je Khloe.

32-godišnja Kim je rodila u bolničkom apartmanu u Cedars-Sinai u Beverly Hillsu. Uz Kim je cijelo vrijeme bio i Kanye West, njezin dečko, koji je propustio tulum povodom promocije svog novog albuma kako bi bio uz svoju djevojku tijekom cijelog poroda. Kim je planirala roditi carskim rezom, no zbog infekcije je plan propao i rodila je prirodnim putem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene