Prinova uranila

'Beba ima tamnu kosu i izgleda kao Kim!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ovog vikenda je završila u bolnici! Njezina djevojčica na svijet je došla pet tjedana ranije.

Na svijet je stigla još jedna Kardashianka! Najpoznatija reality zvijezda, Kim Kardashian  na svijet je mjesec dana ranije donijela svoju prvu nasljednicu! Facebook i Twitter slavne obitelji zasad šuti, no sretnu vijest potvrdio je i E News, matična TV kuća Kardashianovih.

Pogledaj i ovo showbuzz Tvrdi astrologinja Astrologija pokazuje: Beba Kanyea i Kim rođena je pod sretnim planetom

'Beba ima tamnu kosu i izgleda kao Kim!', tvrdi bliski izvor za E News. Beba je rođena bez ikakvih komplikacija te beba teži oko 2.200 grama, a trenutačno se nalazi u ikubatoru jer je rođena ranije. Još nije poznato koje ime će Kim i Kanye dati curici, ali je otkriveno kako će počinjati slovom 'K' .

32-godišnja Kim smještena je u bolnički apartman u Cedars-Sinai u Beverly Hillsu. Uz Kim je cijelo vrijeme bio i Kanye West, njezin dečko, koji je propustio vlastiti tulum povodom promocije svog novog albuma kako bi bio uz svoju djevojku tijekom cijelog poroda, piše TMZ.

Kim je planirala roditi carskim rezom, no zbog infekcije plan je propao, a ona je morala ranije u bolnicu. Mama i beba su dobro i sada odmaraju, piše X17online.

>> Kim Kardashian: 'Jedva čekam vratiti staru liniju'

Mama Kim Kardashian, Kris Jenner tijekom proteklog tjedna izjavila je kako će njezina kći, ako se odluči udati za Kanyea, imati malu svadbu, a ovog puta sigurno neće biti pozvano 500 ljudi. No, vjenčanje joj je trenutačno vjerojatno posljednja stvar na pameti, život jedne od najslavnijih žena showbiznisa sad će se vrtjeti oko malene Kardashianke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene