Mišljenje producenta

Procurile privatne poruke o Angelini Jolie!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

E-mail prepiska između Rudina i Amy Pascal počela je u veljači ove godine, a veći dio odnosi se na vrijeđanje Angeline Jolie.

Angelina Jolie jedna je od žrtava hakerskog napada. Naime, u napadu na tvrtku Sony u javnost su procurile brojne informacije među kojima je i prepiska između producenta Scotta Rudina i predstavnice Sonyja Amy Pascal, u kojima je Rudin iznio prilično oštro mišljenje o glumici Angelini Jolie.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

E-mail prepiska između Rudina i Amy Pascal počela je u veljači ove godine.

'Moraš ušutkati Angie prije nego Davidu oteža cijeli posao s Jobsom', napisao je Rudin, a odnosi se na činjenicu da se Angelini nije svidjela ideja da Fincher režira biografski film o Steveu Jobsu, umjesto remakea filma 'Kleopatra' u kojem bi ona potom igrala glavnu ulogu, piše Mirror.

'Film o Kleopatri se neće snimati (što je zapravo loša vijesti za ego ove žene, troškovi filma su izvan moje kontrole). A ti pazi kako se meni obraćaš', napisao je Rudin, na što mu je Pascal oštro odgovorila da mu ne prijeti.

FOTO Krokodilske suze za Angie – Evo što je ona napravila!

'Ona je netalentirano razmaženo derište. Misli da je nešto posebno, a zapravo je skroz obična, jedino što ima to je slava. Ne treba praviti od muhe slona', zaključio je Rudin.

Podsjetimo, hakeri koji se nazivaju Čuvarima mira nakon što su provalili u Sonyjev sustav, dosad su objavili niz tajnih informacija koje se tiču iznosa honorara isplaćenih glumcima s kojima je Sony poslovno surađivao, a tijekom jednog od posljednjih curenja informacija, otkrivena su i tajna imena kojima su se glumci služili kako bi identitete zadržali tajnima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene