453509
453509
453509
453509
453509

PROSLAVILI ZAJEDNO "Za vikend ćemo slaviti kao ekipa"

  • , 13.10.2016., 19:28
  • Autor:
  • komentara

Robert Kurbaša i Petra Kraljev proslavili su rođendan na setu serije "Zlatni dvori". Otkrila nam je glumica kako planiraju proslaviti.

 
 
 
 
Robert Kurbaša i Petra Kraljev (Foto: PR)
Robert Kurbaša i Petra Kraljev (Foto: PR)

Svakog dana rade zajedno, a danas su zajedno proslavili i rođendan. Naime, zvijezde serije "Zlatni dvori", Petra Kraljev i Robert Kurbaša, danas su proslavili rođendane! Međusobno su si čestitali, a kolege su ih počastili lijepim riječima i simboličnim darovima. Zgodna Petra otkrila nam je kako je sve izgledalo. "Svi su se sjetili pa smo lijepo proslavili. Iako sam svoj rođendan najavljivala na setu, iznenadila sam se na poklončiće od ekipe, kao i brojne čestitke od obožavatelja koji prate seriju na društvenim mrežama", priča Petra Kraljev.

Budući da i ona i Kurbaša cijelog dana rade, jedva su se stigli vidjeti, no proslavili su kratko te si međusobno čestitali, što je bilo jako smiješno. "Pitala sam ga jeli ovo prvi put da je na 'Sretan rođendan' odgovorio 'također' i rekao je da jest. Danas smo proslavili kratko jer smo bili na setu, no za vikend ćemo sigurno kao ekipa proslaviti. Ecija Ojdanić u nedjelju ima premijeru predstave, idemo tamo pa ćemo sigurno slaviti", dodaje simpatična glumica.

Robert Kurbaša i Petra Kraljev (Foto: PR)

Obiteljska atmosfera koja vlada na setu zaista je sjajna. "Stvarno jesmo. ne mogu dovoljno nahvaliti ekipu s kojom radim da nas ne ureknem, ali zaista je tako i baš sam sretna. Meni je to pogotovo važno obzirom na to da sam nova u svemu", priča glumica.

Slavljenike i večeras možete gledati u "Zlatnim dvorima".

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.

 

Naša predivna @petra_kraljev danas slavi rođendan! Cijela ekipa serije #ZlatniDvori želi joj sve najbolje!

A photo posted by Zlatni dvori (@zlatnidvori) on

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se