Zvijezda 'Zlatnih dvora'

SEKSI SPLIĆANKA OTKRILA 'Vječno sam zaljubljena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada i atraktivna Petra Kraljev jedna je od onih čije vrijeme tek dolazi. Otkrila nam je ponešto o svom ljubavnom životu, ali i tome kako provodi odmor.

Zgodna mlada glumica Petra Kraljev jedno je od novih lica na glumačkoj sceni. Od ove jeseni gledat ćemo je u novoj seriji Nove TV Zlatni dvori. U seriji će Petra utjeloviti Neru Vidić, temperamentnu pjevačicu u usponu, zaručnicu glavnog lika Petra, kojeg glumi Matko Knešaurek.

Pogledaj i ovo showbuzz Odmorili se NAKON LJETNE STANKE Zvijezde serije 'Zlatni dvori' vratili se na set

'Glumim Neru, temperamentnu mladu ženu, Petrovu zaručnicu, koja sumnja da se nešto događa između njega i Ane. Osim toga, Nera je pjevačicu u usponu. U svemu je podržava i njezin tata, kojeg u seriji igra Marko Torjanac, koji je divan kolega', rekla je Kraljev.

'Od svih kolega na setu dobila sam brojne savjete i hvala im na tome, jer ovo je ipak moja prva uloga. Ekipa je divna. Mogu samo Bogu zahvaliti što je ovako! Katarinu Baban znam s Akademije u Osijeku, Matko je također tamo studirao, iako je starija generacija pa ga dosad nisam znala. U svakom slučaju, super nam je', dodaje atraktivna Splićanka. Iako postoji doza treme pred publikom, kaže da je sama sebi najveći kritičar.

'Uvijek si sam sebi objektivan promatrač, uvijek može bolje'. Ova nesuđena pravnica u glumu i kazalište zaljubljena je od malih nogu, pa ne čudi što se našla u ovom poslu. A jeli pronašla ljubav, Petra još uvijek ne odaje. ''Koristit ću se onom starom: 'Ja sam vječno zaljubljena'. Vječno zaljubljena Petra ovih dana provodi se u rodnom Splitu, gdje odmara u društvu obitelji. Punjenje baterija dobro će joj doći pred naporni tempo snimanja nove serije Nove TV - 'Zlatni dvori'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene