Splitski slavuj

VIDEO Grašo se nakon duge pauze vratio - EVO njegovog novog hita!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grašo s novom pjesmom nastupa i sljedeći vikend na Splitskom festivalu.

Jedan od najprodavanijih muških glazbenika, autor brojnih hitova i miljenik brojne, osobito ženske publike Petar Grašo nakon deset godina vraća se samostalnoj glazbenoj karijeri.

Pogledaj i ovo Petar Grašo Doznaje IN Magazin! Petar Grašo za IN Magazin potvrdio sretnu vijest: Hana je opet trudna, čekaju drugo dijete!

Kada je najavio pjevačku pauzu koja je potrajala godinama bilo je mnogo slomljenih srca, no novi će Petrov ljetni hit ponovo mnoge ispuniti ljubavlju.

Dream team hrvatske glazbe Huljić – Grašo autori su pjesme Uvik isti s kojom će Petar iduće nedjelje nastupiti na Splitskom festivalu.

Tri je puta bio pobjednik ovog najcjenjenijeg hrvatskog festivala, a prema reakcijama publike upravo je Petar i ovogodišnji favorit za pobjedu.

Mediteranska pjesma Uvik isti odiše autobiografskim elementima koje Petar otkriva publici, a brojne će obožavateljice ponovno zaluditi energija markantnog Splićanina. Autor glazbe je Tonči Huljić, tekst su zajedno napisali Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a aranžman Nikša Bratoš.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene