Splitski festival

VIDEO Nakon 7 godina, vraća se poznati pjevač!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekskluzivni koncert Olivera Dragojevića i violončelista Stjepana Hausera u srijedu 02. srpnja, na Prokurativama - najava je 54. Splitskog festivala

Još nas samo 15-ak dana dijeli od Splitskog festivala, koji ove godine donosi velike promjene. Kao uvertira višednevne fešte, na Prokurativama nas očekuje veliki koncert Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo zagrljeni i nasmijani Hana i Grašo pozirali zajedno prvi put nakon objave sretnih vijesti: "Predivni ste, čestitam!"

Za pobjedu u finalnoj večeri borit će se 22 domaće zvijezde. Nakon 7 godina, na festivalsku pozornicu vraća se Petar Grašo, kojem će na putu za Grand Prix stajati djevojka Danijela Martinović, Mladen Grdović, Zorica Kondža, Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Rišpet i mnogi drugi.

Nives Celzijus na nastup stigla na magarcu

Petar će se na ovogodišnjem Splitu predstaviti i kao autor pjesme za Danijelu Martinović, dok bračni par Huljić, osim za njega, potpisuje uratke grupe Magazin i Marka Pecotića Pece. Prokurative ni ove godine neće zaobići ni Mladen Grdović.

Što su domaće zvijezde otkrile ekipi InMagazina, pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene