Ipak razvod

Šuškanja su ipak točna: 'Lucija i ja nismo uspjeli'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako se pisalo o problemima u njihovom braku, odluka o razvodu ipak je konačna.

Domaće zvijezde progovorile o razvodu: 'Vrijednosti braka i zajednice više nisu iste'

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

I dok mu na poslovnom planu ide dobro u uspješnoj predstavi Ludens Teatra ‘U tom mailu piše…’, njegov privatni život naišao je na prepreku. I dok glumac Petar Ćiritović u predstavi glumi bogatog i uspješnog odvjetnika Richarda kojemu se brak raspada zbog fatalne pogreške, slična radnja se preslikala i u stvarnost.

Naš poznati glumac se prije 11 mjeseci rastao se od supruge Lucije s kojom ima dvoipolgodišnjeg sina Kristu. To je potvrdio i sam glumac u intervjuu za Story te otkrio kako razvod neće utjecati na odgoj njegovog sina.

'Uloga supruga očito je ona koju nisam uspio odigrati. Velika je razlika između obične veze i one u kojoj se rodi dijete. Važno je da uspijevam kao otac. To što nas dvoje nismo uspjeli, bože moj, ne treba o tome pretjerano razglabati…', rekao je Petar te dodao: 'Krstu sam dobio sa 33 godine, više nisam bio klinac. Moram odvojiti njega iz te priče. Veze se događaju, traju, pucaju, uspijevaju'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene