449793
449793
449793
449793
449793

Hoće li Ante Gotovina upoznati Penelope Cruz?

  • , 11.09.2016., 12:43
  • Autor:
  • komentara

I dok Vrdoljak sakuplja filmsku ekipu, nagađa se oko toga koliko bi sam projekt mogao koštati.

 
 
 
 
Penelope Cruz, Ante Gotovina (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL, Getty)
Penelope Cruz, Ante Gotovina (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL, Getty)

Film Antuna Vrdoljaka o generalu Anti Gotovini s nestrpljenjem se čeka. Bit će to film koji će pokazati detalje njegovog života u bijegu nakon raspisivanja Interpolove tjeralice. Generala Antu Gotovinu u filmu 'General' utjelovit će Goran Višnjić, a u ulozi njegove prve supruge Ximene Dalel Soler mogla bi se naći Penelope Cruz. Navodno je to želja upravo samog Vrdoljaka, a ukoliko slavna glumica pristane, njezin uobičajeni honorar po filmu iznosi više od 15 milijuna kuna.

 

Penelope Cruz (Foto: Getty)

No, odgovor slavne glumice još se uvijek čeka.

I dok Vrdoljak sakuplja filmsku ekipu, nagađa se oko toga koliko bi sam projekt mogao koštati. Hrvatski audiovizualni centar odobrio je 4,2 milijuna kuna, no ako će u filmu biti glumci A liste, onda taj iznos neće biti dovoljan.

Nedavno smo pisali i o detaljima koje je otkrio Željko Dilber o životu generala.

Iako je ovaj hrvatski film ratne tematike mogao bi imati veliku gledanost obzirom da će u njemu zasigurno zaigrati velika glumačka imena.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se