Bivša Gotovinina žena

Penelope Cruz u Vrdoljakovom filmu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnost cure nove informacije o filmu Antuna Vrdoljaka. 'General' će prikazati životni put Ante Gotovine.

Nakon što su u javnosti procurile informacije o novom flimu Antuna Vrdoljaka pod naslovom 'General' kontaktirali smo ga kako bi nam potvrdio cijelu priču oko filma. Novi hrvatski film priča životni put Ante Gotovine, odnosno kroz lik generala priča priču o Domovinskom ratu. Iako za sam film treba odabrati čak 160 glumaca, Vrdoljak je već s nekima od njih uspio dogovoriti suradnju. Prvi u nizu od glumaca je Goran Višnjić koji će se na velikom platnu pojaviti u ulozi generala Ante Gotovine . 'To da. Višnjić će imati glavnu ulogu', najavio je Vrdoljak.

Pogledaj i ovo showbuzz Višnjić privukao pozornost Amerikanci žele "Generala": "Moram gledati ovaj film!"

No, vijest koja je zapravo probudila mnoge je ona o ulozi Penelope Cruz. Ona bi navodno mogla zaigrati ulogu Gotovinine prve žene.'To je veliko pitanje. Postojali su neki razgovori, ali sumnjam. Tu je u pitanju taština glumaca'. Ranije se nagađalo kako će Dunjin lik igrati Zrinka Cvitešić, čini se kako ni od te uloge neće ništa biti. Vrdoljak je ranije izjavio kako za nju sprema puno veću ulogu. Iako je ovaj hrvatski film ratne tematike mogao bi imati veliku gledanost obzirom da će u njemu zasigurno zaigrati velika glumačka imena.

U film 'General' Vrdoljak polaže velike nade budući da nije želio ništa otkrivat prije vremena. 'Ne bih htio govoriti. To je kao da govorimo o duhovima', izjavio je poznati redatelj i scenarist.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene