Šale na račun Trumpovih

Ispalila kao iz topa: Melanija urnebesnim odgovorom nasmijala Papu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Papa Franjo i prva dama Melania Trump šalili su se u vezi s prehrambenim navikama američkog predsjednika Donalda Trumpa u Vatikanu, prema video snimci objavljenoj u srijedu.

Melania i Donald Trump u u utorak sletjeli u Rim u sklopu svoje inozemne turneje. Papa Franjo i prva dama šalili su se u vezi s prehrambenim navikama američkog predsjednika Donalda Trumpa u Vatikanu, prema video snimci objavljenoj u srijedu.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

"Čime ga hranite?", upitao je papa Franjo Melaniju na španjolskom jeziku preko prevoditelja, dok se rukovao s njom nakon privatne audijencije s Trumpom.Prva dama je odgovorila "pizzom" na što se Papa nasmijao.

Podsjetimo, Melania je prilikom slijetanja u Izrael grubo odgurnula supruga što je dalo naslutiti da im u braku u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Sličnu stvar je napravila i prilikom dolaska u Italiju kad je Donalda odbila primiti za ruku.

Snimke su preplavile društvene mreže, a na Twitteru su se pojavile i brojne šale na njihov račun. (Hina/K.B.)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene