Rodilo se prijateljstvo

Paola oduševljena našom talentiranom vizažisticom koju obožavaju i strani mediji : "Ova žena je čudo neviđeno"

Paola Valić Bekić i Marina Mamić (Foto: Instagram) Paola Valić Bekić i Marina Mamić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić i Marina Mamić (Foto: Instagram) Paola Valić Bekić (FOTO: Instagram) +0 Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) Galerija

Tvoje lice zvuči poznato uskoro kreće. Marina Mamić radi transformacije, a kandidate je svojim umijećem već osvojila.

Paola Valić Bekić jedna je od kandidatkinja u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Peta sezona popularnog showa kreće u nedjelju na Novoj TV, a pripreme su u punom jeku. Na snimanjima je došlo i do nekih prijateljstava, pa se tako Paola pohvalila novom prijateljicom, šminkericom Marinom Mamić. Talentirana Marina poznata je kao netko tko radi sjajne maske, a svojim transformacijama redovito oduševljava Instagram.

Isto to radit će i s publikom TLZP-a, oduševiti ih svojim talentom. Počast joj je na spomenutoj društvenoj mreži odala i Paola. "Ova žena je čudo neviđeno i konačno imam čast da me sredila. Ne mogu uopće vjerovati da može napraviti takve transformacije. Ona je živi dokaz da se isplati vjerovati u snove. Skromna, simpatična, draga, pozitivna, talentirana i vrijedna", napisala je Valić Bekić. Marina je uzvratila komplimente, a čini nam se da je show već iznjedrio jedno lijepo prijateljstvo.

 

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Ova žena je čudo neviđeno i konačno imam čast da me sredila. Ne mogu uopće vjerovati da može napraviti takve transformacije. Ona je živi dokaz da se isplati vjerovati u snove. Skromna, simpatična, draga, pozitivna, talentirana i vrijedna @marinamamic Respect, curo! #work #today #music #musicmakesthepeoplecometogether #zagreb

A post shared by Paola Valić Bekić (@paola_valic_bekic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene