Koliko će trajati?

Očito ništa od razvoda... Vrijeme je za bikini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je njihova veza cijelo vrijeme bila turbulentna, čini se kako su se stvari ponovo primirile i kako se par ipak neće rastati.

Samo nekoliko tjedana nakon što je popunila formulare za razvod braka, 47-godišnja Pamela Anderson, izgleda bolje nego ikad u svjetlucavom srebrnom bikiniju dok se opušta u hotelu na Sardiniji sa svojim suprugom. Bivša zvijezda Baywatcha i majka dvojice dječaka, očito se pomirila s igračem pokera, Rickom Salomonom.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova šansa S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Glumica potvrdila - ponovno se udala za bivšeg muža!

Pamela i Rick dva su puta ulazili u bračnu zajednicu, a ona je prvi brak okončala 2008. nakon samo godinu dana zajedničkog života. Prije nekoliko mjeseci ponovo su rekli 'da'. 

Slavna zvijezda otvoreno je govorila o njihovom odnosu, prije nego li su se vjenčali i drugi put, gostujući u showu Ellen DeGeneres. Tada je izjavila kako su ona i Rick najbolji prijatelji s povlasticama i kako ne želi biti ni sa kim drugim.

Rick osim po tome što je vrlo uspješan pokeraš, poznat je i po kućnom videu s Paris Hilton. Poznato je i kako Pamelu i dalje 'progoni' njezin kućni video kojeg je snimila s Tommyjem Leejem. Ne kaže se uzalud kako svaki lonac nađe poklopac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene