Druga sreća

Glumica potvrdila - ponovno se udala za bivšeg muža!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson zablistala je u ružičastoj haljini te najavila kako se ponovno udala za bivšeg supruga.

Veliki dijamantni prsten blistao joj je na lijevoj ruci. Pamela Anderson ubrzala je stvari te najavila ponovni brak s bivšim suprugom Rickom Salomonom tijekom 'Sean Penn's Help Haiti Gala' u Montage Hotelu u Beverly Hillsu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova šansa S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Pamela Anderson opet plavuša!

46-godišnja bivša Baywatch zvijezda pozirala je u dugačkoj, uskoj ružičastoj haljini, a ogroman prsten dokazao je da će ponovno isprobati bračnu sreću.

E! News donosi kako je Pamela kratko odgovorila 'Da' na pitanje jesu li ona i Salomon ponovno muž i žena. 'Jako smo sretni. Naše obitelji su također jako sretne i to je jedino bitno', rekla je glumica.

Glumačka zvijezda pojavila se sama na dobrotvornoj zabavi te očito uživala u pažnji. Kratka plava kosa sjajno je upotpunila njezin glamurozan 'pinky' look.

Pamela je u listopadu gostovala u The Ellen showu te je rekla kako se njezin odnos s Rickom, s kojim je bila od 2007. do 2008. godine, rasplamsao. 'Mi smo najbolji prijatelji s povlasticama. Ne želim biti ni s kim drugim', rekla je glumica.

Par se 2007. vjenčao na brzinu u Las Vegasu, a dva mjeseca kasnije razdvojili su se pa je pamela 2008. predala papire za razvod braka. Glumica je također imala 'on-off' vezu sa svojim bivšim suprugom Tommyjem Leeom, s kojim ima dva sina - Brandona (16) i Dylana (15).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene