438230
438230
438230
438230
438230

NAJSTABILNIJI HRVATSKI BRAKOVI U moru razvoda oni vjeruju u vječnu ljubav

  • , 06.07.2016., 08:11
  • Autor:
  • komentara

Ovo su neki od poznatih Hrvata i Hrvatica koji imaju najstabilnije brakove.

 
 
 
 
Slavni parovi (Foto: PIXSELL)
Slavni parovi (Foto: PIXSELL)

U dobru i zlu obećaju oni koji stupaju u brak. Sve više možemo svjedočiti 'trendu' razvoda brakova. Nemogućnost zajedničkog života, nepomirljivi interesi, nespremnost na kompromis samo su neki od razloga zašto većina odustaje od obećanja kojeg su dali. Ali postoje oni uporni, koji rade na odnosu i drže se obećanja koje su dali na dan kada su se vjenčali.

Poznati hrvatski rukometaš Vlado Šola u braku je sa suprugom Natašom 22 godine. Vlado i Nataša imaju dvoje djece, kći Luku i sina Maxa. Uspješno očuvan i skladan brak, Vlado pripisuje tome što ima normalnu ženu. Sportska slava mu se dogodila kada je imao 33 godine i već tada je bio sretno oženjen čovjek. Za svoju suprugu kaže da je s njim prošla sve – od onih najgorih trenutaka do onih najboljih.

Vlado i Nataša Šola (Foto: PIXSELL)

Hrvatski glumac s američkom adresom,Goran Višnjić u braku je sa Ivanom Vrdoljak, kćeri hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka. U braku su od 1999. godine i imaju troje zajedničke djece. Dvoje djece su posvojili, a treće djete im je rodila surogat majka. Goran VIšnjić ima i izvanbračnu kći.

Splitski pjevač Joško Jole Čagalj nedavno je proslavio desetu godinu braka sa svojom suprugom Anom. Kako kaže za očuvanje stabilnog braka među partnerima treba postojati poštovanje, kompromis i tolerancija. Jole kaže da se odlično nadopunjuje sa ženom. Ona je po prirodi malo ozbiljnija, a on neozbiljan, a to je u njihovom odnosu odličan balans. Jole i Ana imaju i tri kćeri.

Jole i Ana Čagalj (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Boško Balaban i Iva Balaban u braku su od 2002. godine. Boško je navodno dugo nagovarao bivšu Kraljicu Hrvatske da s njim izađe i kada je skoro odustao, Iva ga je nazvala. Boško i Iva imaju troje djece sina i dvije kćerkice.

Iva Balaban (Foto: Instagram)

Pjevačica Ivana Husar Mlinac i suprug Nino Mlinac zajedno su već 19 godina (u vezi sedam, a u braku 12). Par ima dvoje djece, dječake Andreja i Tomu. Ivana progovorila o partnerskom odnosu i kako je njihov odnos stabilan i sretan. Kaže kako je sedam godina koliko su ona i Nino hodali prije braka bilo i više nego dovoljno da se upoznaju u svim izdanjima, usponima i padovima, što je bitan preduvjet za brak. 'Cijeli smo proces sazrijevanja prošli zajedno pa znamo jedno o drugomu više nego o sebi samima. U brak treba ući s idejom kako vi trebate usrećiti partnera, a ne on vas. To usrećivanje trebalo bi biti jedino očekivanje u braku, ali od sebe samih. Tako se gradi odnos u kojem se punimo međusobnom ljubavlju.'

Ivana i Nino Mlinac (Foto: Robert Anić/PIXSELL)

Slavni nogometaš Zvonimir Boban u braku je s Leonardom od 1993. godine. Svoje sudbonosno da izrekli su pred matičarom u Milanu. Za uspješnost braka, Leonarda kaže kako si nikad nisu okrenuli leđa. Par ima petero djece.

Zvonimir i Leonarda Boban (Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL)

Operna pjevačica i članica žirija Supertalenta Martina Tomčić je bila u vezi s Ženjom Moskaljovim dugih 15 godina, a u braku su 13 godina. Imaju dvoje djece sina Nou i kći Rebeku. 'Jako sam vezana za supruga i veoma su mi važni i njegovo mišljenje i fizička prisutnost. Kad sam slaba, on je moj stup i želim ga uz sebe.' – izjavila je Martina.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se