Ostvarena želja

Prinova u obitelji Višnjić!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bračni par Višnjić uživa u roditeljstvu, a žele imati još djece.

Od svih uloga, glumac Goran Višnjić najviše voli ulogu oca. Poznati hrvatski glumac koji živi u Americi već 15 godina, i njegova supruga Ivana, uživaju sa svojom djecom te se trude posvetiti im što više vremena.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Proslavljena Zadranka čeka bebu!

Malenu Sofiu Vivien (kojoj su očito dali ime po uzoru na Angelinu Jolie i Brada Pitta jer se njihova kćerkica zove Vivienne) bračni par Višnjić je posvojio prošle godine. Upravo je ona najnoviji član obitelji, iako roditelji još uvijek nisu dali nikakve izjave o njezinom posvojenju tako da nisu poznati detalji o njezinom podrijetlu, piše časopis Story.

Bračni par nikada nije krio svoju želju o velikoj obitelji, a izgleda kako im se ona i ostvaruje. Višnjići već imaju sinčiće Tina, kojeg su posvojili u Americi, te Viga, kojeg je rodila surogat majka.

'Presretni smo! Vigo je zdrava i prelijepa beba. Iznimno smo zahvalni zamjenskoj majci i njezinoj obitelji jer bi se bez njezine pomoći teško ostvarilo da imamo drugo dijete', rekao je Višnjić Storyju nakon njegovog rođenja.

Višnjić ima i vanbračno dijete, kćerkicu Lanu Lourdes sa sugrađankom Mirelom Rupić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene