intervju za showbuzz.hr

Marko Grubnić progovorio o fizičkoj transformaciji: ''Oni jedu burek i misle da je sve fotošop''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako rijetko daje intervjue, Marko Grubnić samo za Showbuzz.hr progovorio je o transformaciji svog tijela koju je teško ne primijetiti.

Marko Grubnić izaziva pozornost što god da kaže i gdje god da se pojavi. Ipak, posljednjih se godina manje pojavljuje na društvenim događajima, a intervjue gotovo da i ne daje.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić (FOTO: Instagram) Mačak iz teretane Rezultati napornih treninga: Grubnić voli pokazivati mišiće koje je stekao teškom mukom

Posljednje vrijeme svi bruje o Markovoj fizičkoj transformaciji. Svi su primijetili kako Marko više nije onaj stari Marko te kako je svoje tijelo apolonski isklesao.

Zašto si se odlučio krenuti u teretanu i isklesati tijelo? Uvijek si imao dobru liniju, nisi imao problema s kilogramima… Koliko ti je dugo trebalo da dobiješ figuru koju danas imaš?

Istina je da nikada nisam imamo problema s kilogramima, sitan sam i nikada nisam bio debeo, no nisam bio građen kako sam želio. Želio sam izgledati izdefinirano, nikada nabildano, ali uvijek mi je bilo lijepo vidjeti kada je netko u treningu, naprosto mišići, koža, sve je nekako zategnuto i ljepše. U teretanu sam krenuo prije 7 godina i tada sam u samo 2 mjeseca uz pomoć osobnog trenera napravio svoju prvu transformaciju. Svidjelo mi se kako izgledam, ali svidio mi se i način života. Od tada pa do danas nisam stao, svakodnevno idem u gym i to je sada postala moja dnevna rutina, moj lifestyle. Kada jednom vidite rezultate kako možete izgledati, nema nazad na staro, trudite se sve više i više održati formu. Ja nisam kampanjac i ne idem u teretanu samo pred ljeto, već cijele godine vježbam s osobnim trenerom. Puno putujem pa se često dogodi da i npr. u 12. mjesecu odem u tople krajeve i naprosto kada se skinem, želim dobro izgledati. Zato se trudim cijele godine.

Kako izgledaju tvoji treninzi?

Uglavnom treniram ujutro, a ako imam nešto što mi je bitno, npr. putovanje u tople krajeve, treniram i dva puta na dan. Svaki dan radimo drugu mišićnu skupinu, uglavnom tjedno obuhvatimo cijelo tijelo. Osobno najviše volim raditi prsa i trbuh, to mi je bitno da je uvijek tip-top.

Što je s prehranom? Kako se hraniš? Što si sve izbacio iz prehrane?

Jako pazim što i kada jedem jer mislim da je prehrana 70% svega, a treninzi tek 30%. U kuhinji je tajna dobrog i zdravog izgleda. Ujutro već godinama jedem jedan te isti doručak, a to su zobene pahuljice, banana i nemasni jogurt. Za ručak pojedem bijelo meso, ribu ili piletinu i povrće, salatu, a večera je nešto lakše poput zrnatog sira. Nikada se ne prejedam, junk food izbjegavam u širokom luku, kao i nepotrebne ugljikohidrate. Dosta se odričem kada je hrana u pitanju, ali ne žalim se jer prije svega volim dobro izgledati. Dajem si oduška tek na putovanjima, uživam u finim večerama i ručkovima, ali kada sam doma, uvijek sam na ''režimu''.

Kako danas gledaš na svoje stare fotografije? Jesi li postigao što si htio pa sada samo držiš formu ili još nešto želiš postići?

Ja se nikada ne sramim sebe, samo smatram da svatko od nas ima neku viziju sebe s kojom je zadovoljniji. Ja se trenutno jako dobro osjećam u svojoj koži. Volim trenirati i zdravo se hraniti, osjećam se jako dobro i zadovoljno. Stare fotografije samo su podsjetnik i dokaz da već sedam godina držim jednu konstantu u vježbanju i da se sve može kada se hoće. Ljudi su lijeni i površni. Kada vide moje fotografije iz teretane ili s plaže, najlakše im je iz svoje fotelje, dok jedu burek, reći da je to fotošop, i da nije moguće ni realno, a ne znaju da ja burek nisam pojeo već sedam godina, i da i po dva puta na dan treniram. Realno je itekako, i ja volim reći – ako mogu ja, možete i vi, samo se pokrenite. Nemojte biti glupi i kao guske u magli vjerovati nekoj lijenčini koja je neobrazovana i zločesta pa je pokrenula priču o fotošopu. Ja sam dokaz da se može, i da je život lijep, i da možete sretno i zadovoljno živjeti kako vi želite, bez ikakva fotošopa. Pogledajte me, stvaran sam, pogledajte realnije moj život, stvaran je….


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene