Tko zna - zna!

PRVI SIN PHOTOSHOPA Grubnić objavio vlastitu aplikaciju za obradu fotki!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedavno su ga prozivali zbog photoshopiranja fotografija, a Marko Grubnić je odlučio kreirati vlastitu aplikaciju za uređivanje fotografija.

Početkom godine Marko Grubnić našao se na meti korisnika društvene mreže Instagram zbog photshopiranja svojih objava, ali i zbog najobičnije krađe tuđih fotografija koje je kasnije potpisivao kao vlastite. Nakon što su se strasti malo smirile, Marko se i našalio na svoj račun, photoshopirajući samog sebe kao dobitnika Oscara upravo za najbolje vizualne efekte.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Sada je Marko odlučio sa svojim fanovima podijeliti sve tajne svojih magičnih sposobnosti. Naime, upravo je na svom Instagram profilu objavio kako je kreirao vlastitu aplikaciju za uređivanje fotografija, te je pobrao same pohvale. Ako ste oduvijek sanjali o tome da imate iste filtere kao i Marko na svojim fotografijama, vaš san se upravo ostvario!

 

FINALLY ❗️❗️❗️ My dearest #InstagramFriends, I'm delighted to announce that after a long time of asking me what filters do I use on my pictures, I've created a great photo editing app. It's my take on playing with filters and it's an attempt to combine all of my favourite things together that I've been missing in other photo editing apps. #FiltersByMG is free for you, my dear Insta friends, just #Download it in the App Store and put some of my photo magic onto your own pictures...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene