Otkrio otac

Rachel i Joey ljubovali i privatno - Jenn varala tadašnjeg supruga Brada?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Procurili su neki detalji sa seta popularnih 'Prijatelja' - Jesu li Rachel i Joey i privatno bili više od prijatelja? Inače, slavna glumica tada je bila u braku s Brad Pittom...

Američki trač magazin Star objavio je intervju s Paulom LeBlancom, ocem slavnog glumca Matta LeBlanca, koji tvrdi kako je njegov sin ljubovao s glumicom Jennifer Aniston.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Jenn otkrila što se krije iza njezinog savršenog lica koje ne stari

Matt koji je proslavio u seriji ‘Prijatelji’ kao Joey navodno je s lijepom glumicom bio više od prijatelja, i to dok je ona bila u braku s glumcem Brad Pittom koji je čak i nekoliko puta gostovao u popularnoj seriji. U intervjuu je Paul otkrio neke privatne detalje iz života svoga slavnog sina, a među njima su najzanimljiviji oni oko Aniston.

PRIJATELJI Napokon riješena zagonetka stara 13 godina!

'Bio je u vezi s jednom od tih cura… s Jen. Ljubili bi se u garderobama, sve mi je o tome ispričao, a ona je tada bila udana za Brada Pitta', otkrio je Paul,  no nedugo nakon te informacije oglasili su se i glasnogovornici 46-godišnje glumice. 'To je potpuna laž. Jennifer nikada nije bila u romantičnoj ili seksualnoj vezi s Mattom LeBlancom', odlučno su poručili njezini predstavnici.

Brad je prekinuo brak s Aniston kako bi bio a Angelinom Jolie, a danas je Jenn u sretnoj vezi s Justinom Therouxom - za njih se već godinama piše kako planiraju vjenčanje, a neki izvori kažu i kako je par već vjenčan.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene