46 joj je godina

Jenn otkrila što se krije iza njezinog savršenog lica koje ne stari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

46-godišnja glumica Jennifer Aniston jedna je od onih koje nisu imale pomoć estetske kirurgije u održavanju mladolikog izgleda, no o čemu je onda riječ?

Slavna 'Prijateljica' Jennifer Aniston poznata je po svojem uglađenom stilu i mladolikom izgledu iako joj se bliži peto desetljeće. Pa, koja je njezina tajna? Jenn je odbila korištenje filera i plastične kirurgije, no mnogi se pitaju zbog čega onda izgleda tako dobro!

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Jennifer Aniston slavi 46. rođendan - evo što je rekla o svojoj ulozi Rachel i kultnoj frizuri

Aniston ističe kako je sasvim u redu stariti – što je prilično hrabra izjava za hollywoodske standarde u kojima se veliča kult mladosti.

Inspiracija iz filmova: Top 10 ženskih seks fantazija

'Filer i injekcije ne djeluju. To je jako sklizak teren, a žene jako brzo izgube perspektivu u svemu tome i to njima postane normalno', kaže Jenn koja svoj dobar ten zahvaljuje zdravoj hrani, vodi i njezi kože koju je naučila od žena iz svoje obitelji. 'ne osjećam se drugačije nego kad sam imala 20, zapravo se fizički osjećam i bolje. Osim toga, i sebe volim više. To je najljepša stvar u starenju', dodaje slavna glumica za Yahoo.

Zvuči jednostavno zar ne? Treba samo napraviti prvi korak
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene