17000 kvadrata tepiha

LUDILO JE POČELO Pripreme za 88. dodjelu Oscara u punom jeku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ostalo je još pet dana do najpopularnijeg filmskog i modnog događaja.

Po 88. put dodijelit će se prestižna nagrada Oscar.

Pogledaj i ovo Ekipa filma Oppenheimer - 3 Dodijeljeni zlatni kipići! Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

'Zatvorili smo ulicu sinoć u 10 sati. Spajamo završne strukture da sve bude spremno za show. Ovo je prvi od pet dugih dana koji nas čekaju', rekao je producent Joe Lewis. Dodjela će se održati u već poznatom kazalištu Dolby u Los Angelesu u noći s nedjelje na ponedjeljak.

'Tu je više od 17.000 četvornih metara tepiha, a postavlja ga više od 300 ljudi. Bit će više od 800 medija, a akreditirano je oko 7000 ljudi', dodao je Lewis. David Colbert, ugledni dermatolog, izjavio je kako je sve više muškaraca među njegovim pacijentima.

Stilisti muškarcima dodaju lift u cipele kako bi bili donekle visoki koliko i njihove pratnje, a one u lošijoj formi oblače u tanje smokinge. Dodjela Oscara filmski je, ali i vrhunski modni događaj. Najpopularniji je to televizijski prijenos jedne filmske nagrade. Više u prilogu Dnevnika Nove TV.

U noći Oscara budite uz Dnevnik.hr. Showbuzz redakcija pratit će crveni tepih, ali i samu dodjelu. Donosimo vam najzanimljivije trenutke s najveće filmske i modne manifestacije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene