Dva dana, jedna noć

VIDEO Priča običnih šljakera primoranih na borbu do posljednjeg daha!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cotillard je nominirana i za Oscara u kategoriji najbolje glavne ženske uloge, a film je i u hrvatskim kinima od 29.siječnja.

Premijerno prikazan u službenoj selekciji Cannes film festivala 2014.,snažna i emotivna priča o opstanku unutar postkapitalističkog svijeta običnih šljakera, obespravljenih i jadnih, primoranih na borbu do posljednjeg daha.

Pogledaj i ovo Marion Cotillard (Foto: AFP) sve je objasnila Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

BIRDMAN: Trash uloga ga je obilježila - Hoće li se uspjeti spasiti?

Izvrsna oskarovka Marion Cotillard nagrađena je europskim Oscarom za svoju dirljivu ulogu Sandre u filmu braće Dardenne, a za tu ulogu nomirana je i za ovogodišnjeg Oscara.

Film 'Dva dana, jedna noć' prati Sandru, mladu ženu koja ima jedan vikend da uvjeri svoje radne kolege da se odreknu bonusa ne bi li ona zadržala svoj posao. Potresna priča s oskarovkom Marion Cotillard u naslovnoj ulozi žene koju divlji kapitalizam tjera na očajničke poteze. Novi sjajan film dvostrukih osvajača Zlatne palme, braće Dardenne.

'Braća Dardenne poznata su po svom realističnom,autentičnom stilu- ovo je još jedan njihov film o prijateljstvu i zajednici u kojoj živimo', piše Farran Smith Nehme iz New York Posta. 'Ne desi se često da film tako autentično prati nevolje radničke klase u razvijenim zemljama... Zato je ovo vrlo potreban film!', kaže Maria Garcia iz Film Journal Internationala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene