Oprah o djeci

'Da sam imala djecu, mrzila bi me'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey jedna je od najuspješnijih žena u biznisu, a sada je u zadnjem intervjuu otkrila zašto nikada nije poželjela vlastitu djecu.

Oprah Winfrey nikad se nije udavala iako je s poduzetnikom Stedmanom Grahamom u vezi od 1986. godine, a nije poželjela ni imati djecu. Slavna TV voditeljica i vlasnica TV mreže OWN, kaže kako bi teško našla vremena za obitelj pored karijere. 'Da sam imala djecu, mrzila bi me', rekla je Oprah u intervjuu za The Hollywood Reporter.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey - 5 Rustikalan štih Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga raskošnog doma, za njega je dala nevjerojatnih 50 milijuna dolara!

Oprah Winfrey otkrila ljubav svog života - 'To je stvarno istina!'

Oprah je imala teško djetinjstvo, odrasla je u siromaštvu u Mississippiju, a s 14 godina ostala je trudna nakon što je bila seksualno zlostavljana – no bebu je izgubila. 'Dok je Gayle maštala o obitelji, ja sam razmišljala kako bih voljela biti Martin Luther King', sjeća se Oprah mlađih dana. Iako je jako uspješna, naglašava kako slava i bogatstvo itekako mogu izazvati razmirice između obitelji i prijatelja.

'Kad ste najuspješniji čovjek u svojoj obitelji, svi vas doživljavaju kao Narodnu banku, a vi sami morate shvatiti gdje su vam granice. Došla sam do toga da me nitko nikad nije pitao za manje od pet tisuća dolara. Osjećala sam pritisak jer sam znala da ne mogu lagati. Kupila sam više kuća i automobila nego što vi to možete zamisliti', rekla je Oprah u intervjuu.

Oprah je jedna od najbogatijih i najutjecajnijih žena na svijetu, a poznata je i po svojem humanitarnom radu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene