Kako će reagirati dečko?

Oprah otkrila ljubav svog života - 'To je stvarno istina!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey je napokon objasnila zašto se nikad nije udala - i nikad neće.

Otkrila je i kako je njezin 'The Oprah Winfrey Show', koji je ugašen nakon 25 godina emitiranja, zapravo ljubav njezina života. Učinila je to u intervjuu kojeg je dala za ITV-ov show 'Lorraine'.

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Kruna ljubavi Nakon 12 godina veze, uspjela je otopiti "Stijenu": Slavni glumac oženio 13 godina mlađu djevojku

59-godišnja Oprah Winfrey u vezi je s dečkom Stedmanom Grahamom još od 1986. godine, no par nikad nije stao pred oltar.

'Nije to zbog nedostatka vremena. Kad bih se željela udati našla bih vremena', izjavila je Oprah voditeljici Lorraine Kelly.

'Nisam tradicionalist i nisam imala tradicionalni život. Čak mislim da smo se ja i Stedman vjenčali kako ne bismo bili još uvijek zajedno', priznala je slavna voditeljica i humanitarka.

>> Slavna voditeljca u vezi je 30 godina, no ne planira se udati!

'Da pitate njega, odgovorio bi vam isto što i ja. Iako je, za razliku od mene, on prilično tradicionalan. No, naučila sam ga malo širim pogledima na život. Jer ja ne bih izdržala u braku - sa svim tim pravilima i žrtvovanjima koja on dolaze s njim', bila je iskrena Oprah Winfrey.

Ovom prilikom je slavna voditeljica otkrila i svoju pravu, istinsku ljubav.
'Show je bio moja prava ljubav - u njega sam ulagala svu svoju energiju', rekla je o The Oprah Winfrey Showu koji se ugasio 2011. godine, nakon 25 godina emitiranja.

'Toliko godina sam radila taj posao koji je okupirao cijeli moj život. Na kraju cijele te priče komentirala sam - 'taj show je bio ljubav mog života'. To je stvarno istina', zaključila je Oprah.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene