Odlična ponuda

Nije ni trepnula: Arapi joj ponudili 300.000 eura, a ona ih hladno odbila

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se kako Neda Ukraden ne želi trgovati s bogatim biznismenima.

Neda Ukraden ostala je iznenađena kada su u njezinu kuću na moru nenajavljeno došla trojica muškaraca s dokumentima za prodaju kuće. Naime, Neda ima kuću u Lepetanima u Crnoj Gori, a kuća je za oko zapela potencijalnim kupcima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

Navodno su joj ponudili 300 tisuća eura da im proda kuću, a sve to tvrdi izvor blizak pjevačici.

''Neda je bila u dvorištu kada su njih trojica pozvonili. Pitali su je govori li engleski i odmah su joj rekli da imaju odličnu ponudu za nju i zamolili je da porazgovaraju u dvorištu. Budući da je Neda nedavno renovirala kuću i sredila vrt, oduševili su se prizorom. Ponudila ih je pićem, ali nisu htjeli ništa, samo njezin potpis na ugovoru od 300.000 eura! Toliko su bili spremni odmah dati za njezin mali raj u Boki Kotorskoj'', kazao je izvor, a prenosi srpski Kurir.

Neda Ukraden navodno nije ni trepnula i hladno ih je odbila. Navodno je kazala da nema tih novaca za koje bi prodala kuću. Neda inače svake godine ljetuje u toj kući.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene