bez filtera i fotošopa

Nedo, vruće nam je! Najseksi baka skinula se u bikini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Komplimenti su prštali na sve strane nakon što se Neda Ukraden skinula u kupaći kostim.

Pjevačica Neda Ukraden svojim zamamnim izgledom često plijeni pažnju javnosti. Fotografije u uskim i kratkim haljinama nerijetko oduševljavaju Nedine fanove, ali i opravdavaju titulu "najseksi bake Balkana". Svoju titulu Neda je još jednom potvrdila, i to fotografijom na kojoj pozira u bikiniju tijekom morskog druženja sa svojim unucima.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

"Vi ste zaista fenomen. Izgledate savršeno", poručila joj je jedna obožavateljica dok je druga pak dodala "Žena izgleda bolje nego neke djevojke i ima stila u svakom pogledu. Dama, baš dama".

Njezine pratitelje posebno je iznenadilo što Neda nije koristila ni filtere ni fotošop, te je tako svima pokazala da voli svoje tijelo onakvo kakvo je i da se ne zamara kompleksima. Svaka čast!

 

Moje parce raja - more, sunce, Boka i moji unuci!! #nedaukraden #summer #familytime #bokakotorska #paradise #grandchildren

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene