Uoči obljetnice

Nakon 20 godina otkrili fotografije s mjesta Cobainove smrti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kurt Cobain bio je frontmen Nirvane s kojom je prodao milijune albuma, umro je s 27 godina.

Kurt Cobain ubio se 8. travnja 1994. godine tako što si je pucao u glavu. Kako se približava godišnjica smrti policija je ponovno otvorila slučaj jer su pretpostavili kako će obožavatelji postavljati pitanja.

Pogledaj i ovo Courtney Love (Foto: AFP) Najteže životno razdoblje Courtney Love otkrila nepoznati detalj o Johnnyju Deppu koji pokazuje njegovu potpuno drugu stranu

Legendama za 1. ugovor dali 'siću': 'To je najbolje potrošenih 600 dolara'

Policija iz Seattlea otvorila je dosjee s dokazima i fotografijama. Zaključili su kako nema novih informacija o njegovu samoubojstvu. Iz dosjea su razvili nekoliko fotografija, a objavljene su samo dvije.

Na jednoj od njih je kutija za pribor za konzumiranje droga, žlica, nešto nalik igli, pola cigarete i sunčane naočale. Druga fotografija pokazuje istu kutiju koja je zatvorena, novac i novčanik iz kojega je vidljiva identifikacijska isprava, objavio je Huffington post.

Pjevač je 8. travnja počinio samoubojstvo u svojoj kući. Ranije iste godine pokušao je to učiniti u Rimu uzimanjem prekomjerne količine sredstva za smirenje. Iako neki vjeruju kako je Kurt Cobain ubijen, policija je ponovno demantirala te navode i zaključila slučaj time da se radi o samoubojstvu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene